Коктейл Молотов е бил хвърлен по избирателна секция във втория по

...
Коктейл Молотов е бил хвърлен по избирателна секция във втория по
Коментари Харесай

Изборите в Русия: Хвърлиха коктейл „Молотов“ срещу секция в Санкт Петербург

Коктейл " Молотов "  е бил хвърлен по изборна секция във втория по величина съветски град Санкт Петербург, в първия ден от  тридневните президентски избори  в страната, съобщи Ройтерс, като се базира на локалния новинарски уебсайт " Фонтанка ".

Председателят на градската изборна комисия Максим Мейксин сподели, че полицията е предотвратила опит на  млада жена  да хвърли коктейл " Молотов " по табела в една от изборните секции в града, заяви ТАСС.

" Незаконните дейности бяха неотложно прекъснати от полицейски чиновници. Никой не е потърпевш ", написа Мейксин в своя канал си в приложението " Телеграм ".
Прочетете още
Юрий Кузмин, член на градската изборна комисия с право на глас, съобщи на брифинг за медиите, че сега правоохранителните органи разпитват дамата. Той означи, че гласуването в изборната секция не е прекратено.

Градските оперативните служби споделиха, че  задържаната е 21-годишна студентка  от университет в Санкт Петербург, която по предварителни данни е работила в сходство с указания, за които се допуска, че са били получени по телефона от клиент с украински номер.

A young woman throws a Molotov cocktail against a polling station in Saint Petersburg.

At least four arson attacks at polling places across Russia have been registered since elections kicked off today.
— Giovanni Pigni (@PigniGiovanni)
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР